Bun venit la Bijak GB - partenerul dvs. cuprinzător în industria mondială a pieselor de schimb pentru utilaje de construcții!

 

Cu o bogată experiență și o rețea solidă de contacte în industrie, Bijak GB SRL oferă soluții pe care le așteptați în ceea ce privește piesele de schimb pentru utilaje de construcții. Noi nu numai că furnizăm piese de schimb, ci și propunem o abordare cuprinzătoare, care include un acces ușor la componente și o serviciu clienți flexibil. Oferta noastră nu cuprinde doar piese originale, ci și utilaje de construcții complete, precum și motoare noi și recondiționate, cutii de viteze și convertizoare de cuplu. Suntem mândri de relațiile noastre de parteneriat cu producători renumiți de utilaje, precum Dressta, HSW S.A., Komatsu, LiuGong, ceea ce atestă calitatea înaltă a serviciilor noastre.

 

Gama noastră include o selecție bogată de piese originale și noi pentru diferite modele de utilaje. Ne specializăm în furnizarea de produse de înaltă calitate Dressta și HSW S.A. Oferim o gamă largă de piese, inclusiv elemente ale șasiului, piese de motor, garnituri, filtre, piese pentru sistemul hidraulic, accesorii pentru buldozere și încărcătoare, arbore și rulmenți, precum și multe alte accesorii.

 

Iată modelele selectate:

Buldozere:

TD7H, TD-8H, TD-9H,

TD-12C, TD-15H, TD-20G, TD-20H, TD-25G, TD-25H,

TD-25M, TD-40B, TD-40C, TD-40E;

Încărcătoare:

510C, 515C, 520E, 530E, 534,

L-34B, 540, 555B, 560B, 560C, 560E;

Instalatoare de conducte:

TD-25CS3, SB-30, SB-60, SB-85, etc.

 

Oferim clienților noștri suport specializat și condiții comerciale avantajoase. Oferta noastră include prețuri competitive, livrare rapidă și servicii profesionale, întotdeauna cu o abordare individuală pentru fiecare client. Suntem convinși că produsele noastre și abilitatea noastră de a oferi soluții cuprinzătoare reprezintă o bază solidă pentru succesul clienților noștri în industria utilajelor de construcții.

 

Dacă căutați piese pentru utilaje Dressta, piese pentru utilaje HSW, încărcătoare și buldozere Dressta și HSW, atunci Bijak GB este partenerul dvs. ideal!

 

Vă invităm să consultați:

  • Gama noastră completă de produse:

  • Și magazinul nostru online: