Добродошли у Bijak GB - вашем комплетном партнеру у светској индустрији делова за грађевинске машине!

 

Са богатим искуством и стабилном мрежом контаката у индустрији, Bijak GB д.о.о. нуди решења која очекујете у вези са деловима за грађевинске машине. Ми не само испоручујемо резервне делове, већ такође предлажемо комплетан приступ који укључује лак приступ деловима и флексибилно обрађивање клијената. Наша понуда не обухвата само оригиналне делове, већ и комплетне грађевинске машине, као и нове и обновљене моторе, мењаче и конверторе момента. Поносимо се нашим партнерским односима са препознатим произвођачима машина као што су Дреста, ХСВ С.А., Коматсу, ЛиуГонг, што потврђује висок квалитет наших услуга.

 

Наш асортиман обухвата богат избор оригиналних и нових делова за различите моделе машина. Специјализовани смо за испоруку висококвалитетних производа Дреста и ХСВ С.А. Нудимо широк спектар делова, укључујући елементе шасије, моторне делове, бртве, филтре, делове за хидраулични систем, прибор за булдозере и товараче, ослове и лежајеве, као и многе друге аксесоаре.

 

 

Evo odabranih modela:

Buldožeri:

TD7H, TD-8H, TD-9H,

TD-12C, TD-15H, TD-20G, TD-20H, TD-25G, TD-25H,

TD-25M, TD-40B, TD-40C, TD-40E;

Utovarivači:

510C, 515C, 520E, 530E, 534,

L-34B, 540, 555B, 560B, 560C, 560E;

Postavljači cevi:

TD-25CS3, SB-30, SB-60, SB-85, itd.

 

Обезбеђујемо нашим клијентима специјализовану подршку и погодне трговачке услове. Наша понуда укључује конкурентне цене, брзу испоруку и професионалну услугу, увек са индивидуалним приступом сваком клијенту. Верујемо да наши производи и способност да обезбедимо комплетна решења представљају чврсту основу за успех наших клијената у индустрији грађевинских машина.

 

Ако тражите делове за машине Дреста, делове за машине ХСВ, булдозере и товараче Дреста и ХСВ, тада је Bijak GB ваш идеални партнер!

 

Позивамо вас да се запознате са:

  • Наша комплетна понуда производа:

И наш онлајн магазин: